Ervaringen

Romy & Stijn
Joep - geboren 19 oktober 2021

“Rustige en duidelijk aanpak, open en eerlijk. Voelt erg vertrouwd.”

Richelle & Dylan
Laure - geboren 31 maart 2021

“Bedankt voor de goede begeleiding en hulp tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Het voelde zo vertrouwd en mede daardoor hebben we de bevalling zo goed doorstaan. Voor een volgende zwangerschap kiezen we zeker weer voor Zwanger&Zo! “

Sharon & Ard-jan
Kian - geboren 11 november 2020

“Zwanger zijn in Corona tijd was al bijzonder maar alle verloskundigen van Zwanger&Zo namen de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. We voelden ons in goede handen. In november is ons zoontje, zoals gewenst, thuis geboren.”

3 januari 2021

“In april hebben wij een miskraam gehad. De begeleiding die wij van Zwanger&Zo hebben gekregen was enorm goed. Ik heb maar 1 verloskundige gezien maar heb later via de telefoon ook de anderen gesproken. Ze nemen alle tijd, luisteren goed en helpen waar ze kunnen.”

14 januari 2019

“Aan het eind van mijn laatste zwangerschap moest ik helaas vanwege een stuitligging de laatste weken in het ziekenhuis afmaken. Ook in die periode blijft Zwanger&Zo betrokken. Ze bellen tussendoor even hoe het gaat en nemen na de bevalling de zorg weer over. Zodat ik vertrouwde gezichten aan mijn kraambed had. Erg fijn!”

Marlien & Daniël
Filou - geboren 4 februari 2020

“Zwanger & Zo biedt persoonlijke zorg en aandacht, wat ons een enorm vertrouwd gevoel gaf. Wat een topteam! Super begeleiding van begin tot eind, ook tijdens de kraamperiode”

Willemijn & Martijn
Marie-Linde - geboren 6 februari 2020

“Wat zijn wij blij dat we voor Zwanger&Zo hebben gekozen. Ze zijn allemaal enorm kundig en ontzettend lief. Tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode waren ze er altijd voor ons. Wij kijken heel goed op deze tijd terug en zijn dankbaar voor hun goede hulp!”