Borstvoeding of flesvoeding

Tijdens de zwangerschap vragen wij je na te denken over het geven van borst- of flesvoeding. Deze keuze is geheel persoonlijk. Natuurlijk informeren wij je graag over de mogelijkheden en ondersteunen wij jou waar mogelijk.


Meld je aan voor onze informatieavond ‘Borstvoeding geven’
Wij organiseren een keer in de maand een informatieavond ‘Borstvoeding geven’. Klik hier voor de data. Deze avond wordt gegeven door een lactatiekundige en is een goede voorbereiding voor het geven van borstvoeding. 

Ben jij van plan borstvoeding te gaan geven of twijfel je of dit wel bij je past? Dan raden wij je om je hiervoor aan te melden. Wil je meer informatie over het geven van borstvoeding, dan kun je met vragen altijd bij ons terecht.


Medela

Op zoek naar een prettige borstkolf? Onze praktijk is een officiële Medela dealer in de regio en verhuurt en verkoopt elektrische Medela borstkolven en andere Medela producten.

Alle producten van Medela zijn op voorraad of zeer snel leverbaar. Neem voor kolfverhuur en informatie over de producten contact op met ons kraamzorgburo Zwanger & Zo. Meer informatie over de borstkolven van Medela vind je op de website van Medela.