Onze praktijk

Deskundig, eigentijds
én persoonlijk!

Welkom bij de gezelligste en meest eigentijdse verloskundigenpraktijk van Nijverdal, Hellendoorn, Lemelerveld & Luttenberg. Wij zijn een enthousiast team van vier verloskundigen en drie assistentes dat zich elke dag inzet voor persoonlijke, deskundige zorg.

Verloskundigcentrum Zwanger & Zo is al jaren dé praktijk voor verloskunde van de gemeente Hellendoorn en omgeving. Wij brengen alles in één centrum samen op het gebied van kinderwens, verloskunde, echoscopie, kraamzorg, informatieavonden, bevalling, anticonceptie en kraambedbegeleiding.

Onze visie

Persoonlijk contact en heldere communicatie staan te allen tijde centraal. Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en vragen zo helder mogelijk te beantwoorden. Op deze manier bouwen wij graag aan een persoonlijke band en wederzijds vertrouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de uiteindelijke bevalling ten goede komt.


Vertrouwen geven
Wij vinden het belangrijk om jou tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd vertrouwen in je eigen kracht te geven. Ervaring leert ons dat zowel de zwangerschap als de bevalling voorspoediger verloopt als jij meer (zelf)vertrouwen hebt. Zo willen wij je stimuleren om te vertrouwen op je eigen kracht en inzicht. Zodat jij de zwangerschap en bevalling met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Ons uiteindelijke doel? Dat zowel jij als jouw eventuele partner tevreden terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Wij bieden:

 • null
  Professionele en persoonlijke verloskundige zorg
 • null
  Echo’s op indicatie en op verzoek in onze eigen praktijk
 • null
  Gratis informatieavonden
 • null
  Kinderwensspreekuur
 • null
  Anticonceptiespreekuur en spiraalplaatsing
 • null
  Miskraambegeleiding

We kunnen niet wachten om jou met veel passie, kennis en kunde te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jouw leven!

Ons team

Verloskundige

Verloskundige

Verloskundige

Verloskundige

Waarneemster

Waarneemster

Achterwacht

Soms komt het voor dat er meerdere bevallingen tegelijk plaatsvinden. Of dat wij als team om een andere reden niet aanwezig zijn. Op deze momenten hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met In Spe, praktijk voor verloskunde in Rijssen. Het kan dus in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een van de verloskundigen van deze praktijk bij jou bevalling aanwezig is. Op deze manier zorgen we er voor dat er te allen tijde een verloskundige voor jou beschikbaar is. Meer informatie over In Spe vind je hier.


Feestdagen 

Tijdens verschillende feestdagen verdelen wij de diensten met de verloskundigen van In Spe. Wij houden jullie op onze website en op social media op de hoogte wanneer er een dienstovername plaats vind.