Onze praktijk

Deskundig, eigentijds
én persoonlijk!

Welkom bij de gezelligste en meest eigentijdse verloskundigenpraktijk van Nijverdal, Hellendoorn, Lemelerveld & Luttenberg. Wij zijn een enthousiast team van vier verloskundigen en drie assistentes dat zich elke dag inzet voor persoonlijke, deskundige zorg.

Verloskundigcentrum Zwanger & Zo is al jaren dé praktijk voor verloskunde van de gemeente Hellendoorn en omgeving. Wij brengen alles in één centrum samen op het gebied van kinderwens, verloskunde, echoscopie, kraamzorg, informatieavonden, bevalling, anticonceptie en kraambedbegeleiding.

Onze visie

Persoonlijk contact en heldere communicatie staan te allen tijde centraal. Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en vragen zo helder mogelijk te beantwoorden. Op deze manier bouwen wij graag aan een persoonlijke band en wederzijds vertrouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de uiteindelijke bevalling ten goede komt.


Vertrouwen geven
Wij vinden het belangrijk om jou tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd vertrouwen in je eigen kracht te geven. Ervaring leert ons dat zowel de zwangerschap als de bevalling voorspoediger verloopt als jij meer (zelf)vertrouwen hebt. Zo willen wij je stimuleren om te vertrouwen op je eigen kracht en inzicht. Zodat jij de zwangerschap en bevalling met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Ons uiteindelijke doel? Dat zowel jij als jouw eventuele partner tevreden terugkijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Wij bieden:

 • null
  Professionele en persoonlijke verloskundige zorg
 • null
  Echo’s op indicatie en op verzoek in onze eigen praktijk
 • null
  Gratis informatieavonden
 • null
  Kinderwensspreekuur
 • null
  Anticonceptiespreekuur en spiraalplaatsing
 • null
  Miskraambegeleiding

We kunnen niet wachten om jou met veel passie, kennis en kunde te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jouw leven!

Ons team

Verloskundige

Verloskundige

Verloskundige

Verloskundige

Waarneemster