Informatieavonden

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, organiseren wij in onze praktijk regelmatig informatieavonden. Deze voorlichtingsavonden zijn gratis toegankelijk voor alle zwangeren in de regio. Ook partners zijn van harte welkom! Wij bieden de volgende informatieavonden aan:

 

Informatieavond zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Tijdens deze informatieavond bespreken we een aantal praktische zaken zodat je goed voorbereid bent op de bevalling en kraamtijd. In ruim een uur tijd nemen we het verloop van de zwangerschap en de bevalling nog eens door en behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Voorbereiden op de bevalling
  • Fasen van de bevalling
  • Pijnstilling
  • Keuze van voeding
  • Kraamzorg

Data:
1 november 2021
10 januari 2022
21 februari 2022
4 april 2022

Ben jij benieuwd wanneer deze avond gepland staat of wil je je aanmelden? Bel dan met onze assistent of stuur een mailtje naar info@verloskundigcentrumzwangerenzo.nl. We sturen je van tevoren alvast de presentatie toe, zodat we deze tijdens de avond vlot kunnen doorlopen.

 

Informatieavond Borstvoeding

Ben jij van plan borstvoeding te gaan geven, of twijfel je hier nog over? Meld je dan aan voor onze voorlichtingsavond! Deze avond wordt gegeven door lactatiekundige Annet Mulder en is een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding.

Data:
19 januari 2022
30 maart 2022
1 juni 2022
10 augustus 2022
19 oktober 2022
21 december 2022

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Annet mulder: info@annetmulderlactatiekundige.nl.

Download hier de hand-out.

 

Informatieavonden in ziekenhuizen in deze regio:

icon_zwanger_worden_pink

Meer informatie of aanmelden?


Ben jij benieuwd wanneer deze avonden gepland staan of wil je je aanmelden? Bel dan met onze assistent of stuur een mailtje naar info@verloskundigcentrumzwangerenzo.nl