Informatieavonden

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, organiseren wij in onze praktijk regelmatig informatieavonden. Deze voorlichtingsavonden zijn gratis toegankelijk voor alle zwangeren in de regio. Ook partners zijn van harte welkom! Wij bieden de volgende informatieavonden aan:

Informatieavonden van Zwanger&Zo

Informatieavond ‘Bevalling en kraamtijd’

Tijdens deze informatieavond bespreken we een aantal praktische zaken zodat je goed voorbereid bent op de bevalling en kraamtijd. In ruim een uur tijd nemen we het verloop van de zwangerschap en de bevalling nog eens door en behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Voorbereiden op de bevalling
  • Fasen van de bevalling
  • Pijnstilling
  • Keuze van voeding
  • Kraamzorg

Data:
30 mei 2022
25 juli 2022
19 september 2022
14 november 2022
9 januari 2023

Ben jij benieuwd wanneer deze avond gepland staat of wil je je aanmelden? Bel dan met onze assistent of stuur een mailtje naar info@verloskundigcentrumzwangerenzo.nl. We sturen je van tevoren alvast de presentatie toe, zodat we deze tijdens de avond vlot kunnen doorlopen.

Informatieavond ‘Borstvoeding’

Ben jij van plan borstvoeding te gaan geven, of twijfel je hier nog over? Meld je dan aan voor onze voorlichtingsavond! Deze avond wordt gegeven door lactatiekundige Annet Mulder en is een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding.

Data:
1 juni 2022
10 augustus 2022
19 oktober 2022
21 december 2022

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Annet mulder: info@annetmulderlactatiekundige.nl.

Download hier de hand-out.

Informatieavonden van Rondom&Zo

Informatieavond ‘What to expect when you’re expecting’

Alle veranderingen Rondom zwanger zijn.

Deze avond word je aangeboden door Rondom & Zo en wordt gegeven door een verloskundige, een bekkenfysiotherapeut en een coach.

Wat doet zwanger zijn met jou? Welke veranderingen maak je lichamelijk en psychisch door als je zwanger bent? Wat kunnen wij jou bieden?

23-03-2022 om 20:00 via Zoom.

Meld je aan via rondomenzo@gmail.com of scan onderstaande QR code.

Informatieavonden in ziekenhuizen in deze regio:

icon_zwanger_worden_pink

Meer informatie of aanmelden?


Ben jij benieuwd wanneer deze avonden gepland staan of wil je je aanmelden? Bel dan met onze assistent of stuur een mailtje naar verloskunde@zwangerenzo.nl