Pretecho’s

Onze praktijk biedt naast medische echo’s ook pretecho’s. Het doel van een pretecho is op een leuke manier, nog een keer vaker, te kijken naar je kindje. Er is dus geen sprake van een medische indicatie of noodzaak en er zullen dan ook geen metingen verricht worden of medische uitspraken gedaan worden. Je kunt kiezen tussen 2D en 3D/4D techniek. Deze echo’s worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

We beschikken over de nieuwste apparatuur waarmee we onder andere HD live beelden kunnen maken. Wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Extra (vroege) echo

Deze echo bieden wij aan vanaf 5-6 weken. Met 7-8 weken kun je een vitaliteitsecho laten maken om te kunnen vaststellen of er sprake is van een mooie, intacte zwangerschap. Op medische indicatie wordt deze vergoed door de verzekeraar. Zonder indicatie is deze voor eigen rekening.

Mocht er toch behoefte zijn om eerder een echo bij ons te laten verrichten dan is dat zeker mogelijk. Weet wel dat deze echo ook zijn beperking heeft en dat we je mogelijk juist ongerust maken als we zo vroeg kijken. Neem gerust contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken.

Duur: 15 minuten
Prijs: € 50,00

2D pretecho

Wat doet je kindje allemaal in je buik? Met een 2D echo zie je bewegende beelden van je baby in zwart-wit. Deze echo kun je gedurende de hele zwangerschap laten maken. De mooiste beelden krijg je tot 36 weken, daarna ligt het kindje meestal ingedaald in het bekken.

Duur: 15 minuten
Prijs: € 50,00

Uitgebreide 3D/4D pretecho

Benieuwd hoe het gezichtje van jouw kleintje er uit ziet? Dan is een 3D-echo tussen de 26-32 weken een goede keuze! Dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken is het zelfs mogelijk je kindje te zien bewegen of misschien wel te zien duimen of gapen. Hiervan worden foto’s gemaakt en op een USB-stick gezet.

Duur: 30 minuten
Prijs: € 75,00

Geslachtsbepaling

Kan je niet wachten om het geslacht van je kindje te weten? Kom dan vanaf 16 weken voor een geslachtsbepalende echo in 2D. Meestal kan deze echo via de buik gemaakt worden, maar soms is het nodig om dit via een inwendige echo te doen. Er bestaat een kans dat het niet goed zichtbaar is. Is dat bij jou het geval? Dan bieden we eenmalig een extra (gratis) echo aan zodat we toch uitspraak kunnen doen over het geslacht.

Duur: 15 minuten
Prijs: € 50,00

icon_zwanger_worden_pink

Echobon

Vind je het leuk om iemand in je omgeving een echo cadeau te doen?

Koop dan bij ons een echobon! Je kunt zelf het bedrag bepalen en de bon van voor elke soort echo ingezet worden.

Vraag onze assistentes naar de mogelijkheden!