Zwanger worden

Heb je een kinderwens?

Heb je een kinderwens? Dan nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken. Je kunt namelijk niet alleen tijdens, maar ook vóór je zwangerschap bij ons terecht. Tijdens ons kinderwensspreekuur krijg je persoonlijk advies van onze verloskundige over gezond zwanger worden én zijn.

Vruchtbaarheid

Wil je graag gezond zwanger worden? Dan is het goed om stil te staan bij jouw gezondheid en levensstijl. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw partner. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om de kans op een zwangerschap te vergroten. Denk hierbij aan het bijhouden van je cyclus, of het aanpassen van je levensstijl.

Zwangerschapstest

Heb je een zwangerschapswens of wil je weten of je zwanger bent? Dan mag je bij ons in de praktijk een gratis zwangerschapstest ophalen. Dit kan zowel in Nijverdal als in Hellendoorn. Beide praktijken hebben een achteringang zodat je discreet naar binnen kan lopen. Wil je liever dat de test wordt opgestuurd dan kan dat ook, vraag deze test dan online bij ons aan.

Kinderwensspreekuur

Tijdens het kinderwensspreekuur stellen we al jouw vragen, wensen, twijfels en/of angsten centraal. Want wat moet je doen, of laten, om zo gezond mogelijk in verwachting te raken? De periode vlak voor de bevruchting en de eerste maanden van de zwangerschap zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van de baby. Het is daarom verstandig om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.