Maartje Welten

 

Hallo, Ik ben Maartje, 40 jaar, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Nijverdal. Ik ben in 2005 afgestudeerd in Maastricht als verloskundige. Daarna heb ik het Brabantse Eindhoven verlaten en ben gaan werken in Nijverdal en omgeving.

De verloskunde is een heerlijk vak waar ik ontzettend veel uitdaging in heb.
In 2009 heb ik samen met Frank deze praktijk opgezet en dit is inmiddels een super leuke en vooral gezellige werkplek waar ik al mijn energie in kwijt kan. Onlangs zijn we uitgebreid met de tak kraamzorg, het hele pakket onder een dak. Ik ben naast verloskundige ook een ondernemer in hart en nieren en vind het dan ook hartstikke leuk dat we met deze praktijk net dat beetje extra kunnen bieden.

Naast de begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraambed maak ik ook echo’s. Sinds een paar jaar verricht ik ook de 3D echoscopie in onze praktijk en plaats ik ook spiralen.
Een paar jaar terug is mijn leven compleet veranderd door de komst van onze eerste zoon. Inmiddels ben ik moeder van 3 kinderen, twee zonen, Beau en Dante, en een dochter Loa. Een heerlijk druk, chaotisch maar vooral gezellig leventje samen met mijn man, die dit mede mogelijk maakt omdat ik door mijn werk soms acuut weg moet en de boel de boel moet laten.

Het leuke aan dit vak vind ik het dat je niet weet wat de dag brengt. Het begeleiden van de mooie momenten in iemands leven, maar helaas ook de verdrietige aspecten die erbij komen kijken. Deze verschillende kanten maakt dat het vak niet verveelt. Kortom een super uitdagend vak waar ik me nog steeds helemaal in kan uitleven.

Ik kijk er naar uit om jullie tegen te komen tijdens mijn spreekuren en diensten.
Tot ziens in de praktijk!