Mahrès Stamsnijder

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Mahrès Stamsnijder en ik ben 30 jaar geleden geboren in Rijssen. 22 jaar geleden zijn we naar het mooie Enter verhuisd en hier woon ik nu nog steeds, maar nu samen met mijn man Pascal, onze dochter Hannah en onze teckel Moon.

Toen ik nog op de basisschool zat keek ik altijd graag naar het tv programma ‘de Bevalling’ en daar is mijn liefde voor de verloskunde begonnen! Het plan om ‘baby dokter’ te worden werd geboren en jaren later begon ik met al mijn enthousiasme aan de verloskunde opleiding in België.

Tijdens een van mijn stages hier in de regio viel ik als een blok voor de thuisverloskunde! Het contact, het hele traject van eerste echo tot kraambed, ik was meteen verkocht!

De thuisverloskunde is zoiets unieks en moois, maar daarom in België ook een stuk minder bekend. Na mijn opleiding daar ben ik daarom nog verder gaan studeren aan de Verloskunde Academie in Maastricht en ben ik sinds 2018 in het bezit van maar liefst 2 prachtige verloskundige diploma’s.

Sinds 2018 maak ik deel uit van het team van Zwanger&Zo en sinds 2019 ben ik een vast gezicht geworden in de praktijk. Ik ben bevoegd in het maken van echo’s en je kunt bij mij terecht voor anticonceptiezorg en het plaatsen van een spiraal.

Verloskundige is een prachtig vak, waarbij ik deel uit mag maken van een heel belangrijke periode in het leven van ouders. Mooie maar soms ook heftige momenten, waarin ik mensen graag zo goed mogelijk wil begeleiden en bij wil staan. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk en uitdagend! Ik hoop jullie snel te zien en samen mooie herinneringen te maken!

Tot ziens in de praktijk!