Super dankbaar voor de hulp van deze geweldige verloskundigen gedurende mijn zwangerschap en de geboorte van onze zoon. We hadden echt bij alle verloskundigen een goed gevoel. Ze luisterden, vroegen door en gaven advies wanneer nodig. En dit allemaal als zichzelf, op hun eigen persoonlijke manier. Ze luisterden goed naar wat wij belangrijk vonden, lieten ons hierover nadenken vanuit verschillende perspectieven en probeerden ons hierin zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren. Tijdens de bevalling werd ik aangemoedigd om mijzelf te zijn, mijn eigen gevoel te volgen en te vertrouwen in mijzelf, mijn partner en mijn kindje. Aan de ene kant merkte ik bijna niet dat de verloskundige er was, maar aan de andere kant had ik het niet zonder haar aanmoediging en hulp gekund. Wat een topteam met mooie, verschillende mensen. We zijn ze eeuwig dankbaar!

Anouk & JelmerStenn

Wat een fijne ervaring heb ik gehad met verloskundigenpraktijk zwanger en zo, thuisbevalling verliep heel fijn en soepel door een fijne en professionele begeleiding! Ook een hele leuke kraamweek gehad door kraamzorgburo zwanger en zo!!

MichelleSyb - Geboren 2 november 2022

Graag had ik nog willen melden dat we zo tevreden zijn over het concept van Zwanger enzo. Korte lijnen tussen de verloskundigen en kraamhulp. Het is een liefdevol, laagdrempelig maar vooral betrokken team vol humor. Ondanks dat ik overgedragen werd aan het ziekenhuis, werd er altijd contact gehouden en voelde het zeer vertrouwd om alles te kunnen delen.
Ook de kraamweek hadden we er rekening mee gehouden dat deze anders kon lopen dan bij onze eerste dochter. Je hoort van vele over minimale zorg en hier werd je ook op voorbereid. Maar wat hebben wij een super fijne week gehad, waardoor ik de rust had om, een goed begin, te kunnen maken met het herstellen van de keizersnede. Fijn dat Zwanger enzo staat voor kwaliteit en er dan ook alles aan doet om deze te leveren!
Al met al, echt een top team en kijk ik vol goeds terug op deze periode.

Dit wou ik nog graag met jullie delen!!

“Zo ontzettend fijn om tijdens mijn zwangerschap en bevalling zulke lieve, persoonlijke, gedreven en kundige mensen om me heen te hebben gehad. Jullie vormen met elk jullie eigen persoonlijkheid een waar top team.”

Merin & MarcelVie- geboren 22 Januari 2022

Wij zijn heel blij dat wij gekozen hebben voor Zwanger&Zo. De hulp, goede uitleg, de tijd en ook de steun en de late-night hulp die we na de bevalling hebben gekregen waren heel erg fijn! Jullie nemen echt de tijd om te luisteren naar onze wensen en de dingen waar we tegen aan liepen, helaas zat een thuis bevalling er niet in maar daarvoor hebben jullie met alles rekening gehouden! Daar waren we heel erg blij mee.

Laura & PuckJoline - geboren 4 februari 2022

“Rustige en duidelijk aanpak, open en eerlijk. Voelt erg vertrouwd.”

Romy & StijnJoep - geboren 19 oktober 2021

“Bedankt voor de goede begeleiding en hulp tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Het voelde zo vertrouwd en mede daardoor hebben we de bevalling zo goed doorstaan. Voor een volgende zwangerschap kiezen we zeker weer voor Zwanger&Zo! “

Richelle & DylanLaure - geboren 31 maart 2021

“Zwanger zijn in Corona tijd was al bijzonder maar alle verloskundigen van Zwanger&Zo namen de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. We voelden ons in goede handen. In november is ons zoontje, zoals gewenst, thuis geboren.”

Sharon & Ard-janKian - geboren 11 november 2020

“In april hebben wij een miskraam gehad. De begeleiding die wij van Zwanger&Zo hebben gekregen was enorm goed. Ik heb maar 1 verloskundige gezien maar heb later via de telefoon ook de anderen gesproken. Ze nemen alle tijd, luisteren goed en helpen waar ze kunnen.”

3 januari 2021

“Aan het eind van mijn laatste zwangerschap moest ik helaas vanwege een stuitligging de laatste weken in het ziekenhuis afmaken. Ook in die periode blijft Zwanger&Zo betrokken. Ze bellen tussendoor even hoe het gaat en nemen na de bevalling de zorg weer over. Zodat ik vertrouwde gezichten aan mijn kraambed had. Erg fijn!”

14 januari 2019