“Zo ontzettend fijn om tijdens mijn zwangerschap en bevalling zulke lieve, persoonlijke, gedreven en kundige mensen om me heen te hebben gehad. Jullie vormen met elk jullie eigen persoonlijkheid een waar top team.”

Merin & MarcelVie- geboren 22 Januari 2022

Wij zijn heel blij dat wij gekozen hebben voor Zwanger&Zo. De hulp, goede uitleg, de tijd en ook de steun en de late-night hulp die we na de bevalling hebben gekregen waren heel erg fijn! Jullie nemen echt de tijd om te luisteren naar onze wensen en de dingen waar we tegen aan liepen, helaas zat een thuis bevalling er niet in maar daarvoor hebben jullie met alles rekening gehouden! Daar waren we heel erg blij mee.

Laura & PuckJoline - geboren 4 februari 2022

“Rustige en duidelijk aanpak, open en eerlijk. Voelt erg vertrouwd.”

Romy & StijnJoep - geboren 19 oktober 2021

“Bedankt voor de goede begeleiding en hulp tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Het voelde zo vertrouwd en mede daardoor hebben we de bevalling zo goed doorstaan. Voor een volgende zwangerschap kiezen we zeker weer voor Zwanger&Zo! “

Richelle & DylanLaure - geboren 31 maart 2021

“Zwanger zijn in Corona tijd was al bijzonder maar alle verloskundigen van Zwanger&Zo namen de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. We voelden ons in goede handen. In november is ons zoontje, zoals gewenst, thuis geboren.”

Sharon & Ard-janKian - geboren 11 november 2020

“In april hebben wij een miskraam gehad. De begeleiding die wij van Zwanger&Zo hebben gekregen was enorm goed. Ik heb maar 1 verloskundige gezien maar heb later via de telefoon ook de anderen gesproken. Ze nemen alle tijd, luisteren goed en helpen waar ze kunnen.”

3 januari 2021

“Aan het eind van mijn laatste zwangerschap moest ik helaas vanwege een stuitligging de laatste weken in het ziekenhuis afmaken. Ook in die periode blijft Zwanger&Zo betrokken. Ze bellen tussendoor even hoe het gaat en nemen na de bevalling de zorg weer over. Zodat ik vertrouwde gezichten aan mijn kraambed had. Erg fijn!”

14 januari 2019

“Zwanger & Zo biedt persoonlijke zorg en aandacht, wat ons een enorm vertrouwd gevoel gaf. Wat een topteam! Super begeleiding van begin tot eind, ook tijdens de kraamperiode”

Marlien & DaniëlFilou - geboren 4 februari 2020

“Wat zijn wij blij dat we voor Zwanger&Zo hebben gekozen. Ze zijn allemaal enorm kundig en ontzettend lief. Tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode waren ze er altijd voor ons. Wij kijken heel goed op deze tijd terug en zijn dankbaar voor hun goede hulp!”

Willemijn & MartijnMarie-Linde - geboren 6 februari 2020